SolarePartners-logo-official

Talousjohtajapalvelu tarjoaa apua moniin erilaisiin tilanteisiin

Talousjohtajapalvelua ammattitaidolla

Toimimme ulkoistettuna talousjohtajana asiakasyrityksissämme osana asiakkaan organisaatiota siten, että työntekijät eivät edes huomaa, olemmeko paikalla konsulttina vai työntekijänä.

Haluamme olla asiakkaidemme tukena erilaisissa tilanteissa, joko projektiluonteisesti tai jatkuvana palveluna.

Content-Icon-SolarePartners

”Juha vastaa Rabbit Filmsin taloushallinnon johtamisesta, sekä osallistuu aktiivisesti hallituksen kokouksiin talousjohtajan ominaisuudessa. Juhalla on ollut iso rooli yrityksemme kehittämisessä ja suunnitelmallisuuden lisäämisessä. Liiketoimintamme on kehittynyt paljon viime vuosina, ja Juha on kehittynyt mukana. Juha on aktiivinen hoitamaan asioita, ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä!”

Olli Suominen
Toimitusjohtaja, Rabbit Film Ltd
Icon1-SolarePartners

Kustannustehokas vaihtoehto talousjohtajan palkkaamiselle

Icon2-SolarePartners

Pysy ajan tasalla yrityksesi talouden tilanteesta

Icon3-SolarePartners

Selkeyttä ja varmuutta raportointiin

"Solare Partners on uudistanut yrityksemme taloushallintoa ja erityisesti sen raportointia. Yhteistyön aikana olemme saaneet merkittäviä säästöjä esimerkiksi työajoissa. Lisäksi pitää todeta, että Juha on loistotyyppi - hänen kanssaan on helppo tehdä töitä. Juha ei piirtele pilvilinnoja, vaan kertoo miten asiat oikeasti ovat."

Riika Sundquist
Toimitusjohtaja, BW Restaurants Oy

Lue tarkemmat palvelukuvaukset

Ulkoistettu talousjohtaja tarjoaa yritykselle kustannustehokkaasti ja joustavasti laaja-alaista ammattimaista osaamista. Palvelun avulla yritys pystyy ulkoistamaan koko talousjohdon funktion sekä myös taloushallinnon mahdollisten muiden yhteistyökumppanien johtamisen.
Yritykselle tärkeän tiedon kerääminen helposti käytettäviin ja pitkälle automatisoituihin raportointipaketteihin. Raportointipaketit räätälöidään liiketoiminnan tarpeiden mukaisesti ja olemassa olevia järjestelmiä hyödyntäen.
Liiketoiminnan suunnittelu ja mallintaminen numeropohjaisiksi tavoitteiksi. Luotuja ennuste- ja budjettimalleja käytetään raportoinnissa vertailutietoina, jolloin yrityksen tavoitteiden saavuttamista pystytään mittaamaan jatkuvasti yrityksen raportointiprosessin mukaisesti.

Juha Riippi

Ulkoistettu talousjohtaja, yrittäjä
+358 (0)40 777 9770
juha.riippi@solarepartners.com
Solare Partners Oy